Tampere StuntJam 2013

Kosolti vauhtia sisältävä moottoripyörätapahtuma tuo säpinää Lielahden kauppakeskusalueelle. Paikalla nähdään maan eturivin stunt-kuskit sekä kirjaimellisesti lennokas FMX-hyppyshow.

Lielahden kauppakeskusalue toimii ensimmäistä kertaa järjestettävän Tampere StuntJam –tapahtuman näyttämönä.  Keskellä Lielahtea kulkeva Enqvistinkatu suljetaan tapahtuman ajaksi ja se toimii moottoripyöräilijöiden suoritusalueena.

Tapahtuman teema on stunttaus, eli kansankielellä näytösluonteinen taitoajo. Halukkaat stunttitaiturit voivat osallistua tapahtumaan ja näyttää taitonsa yleisölle vapaassa ajosessiossa.  Omat taidot on myös mahdollista mitata kaikille avoimessa StuntJam Open –stunttikilpailussa, jossa parhaat kuskit palkitaan lahjakortein ja tuotepalkinnoin.

Paikalle saapuu suomen eturivin stunt-kuskeja ja esillä onkin useampi ryhmä; StreetFreaksTeam, RTRstunt sekä Extreme Motor Show.

Tapahtuma on yleisölle maksuton ja alkaa klo 18. Tapahtuman järjestävät koko moottoripyöräilevää kansaa palvelevat Motokeidas ja Bike Doctor.

Tsekkaa tapahtuma myös Facebookissa!